Over Puur & Simpel - Bed & Breakfast op een unieke locatie

Kies je taal:

Over Puur & Simpel

Over Puur & Simpel

Over puur simpel

Buitengewoon vertoeven in de Brabantse Kempen!

Mijn naam is Karin en 1 van mijn motto’s in het leven, waar dit avontuur mee begon, is: “Follow your dreams (they know the way)”. Één van mijn dromen is al zo’n 15 jaar om een Bed & Breakfast te runnen. Jarenlang heb ik met alle makelaars in de omgeving diverse woningen bezocht, maar nooit zat er een echt geschikte woning tussen.

Tot juni 2020 toen ik op internet Dorpstraat 5 in Westerhoven te koop zag staan: wauw, wat een mooie en geschikte woning! Mijn man had stiekem de hoop in al die jaren dat deze droom wel een keer zou overwaaien, maar als iets eenmaal in mijn hoofd zit, krijg je het daar niet zo gemakkelijk uit… Dat had hij inmiddels ook in de gaten dus gelukkig ging hij mee overstag om mijn droom te verwezenlijken! En nu is het zover: mijn eigen Bed & Breakfast accommodatie.

Door corona heeft de start iets langer op zich laten wachten dan gehoopt, maar sinds juni 2022, is het eindelijk begonnen en ik heb er ontzettend veel zin in! Om alle gasten te ontvangen, in de watten te leggen, een “thuis van huis” gevoel te geven en een onvergetelijk verblijf met mooie herinneringen te bezorgen. Dat is mijn missie! Mogen we u binnenkort verwelkomen?

Realisatie: WebinWeb Design